Klienthistorier

Her er nogle af mine klienters tilbagemeldinger:

Jeg startede hos Christine for ca. ½ år siden, fordi jeg følte at det gik den forkerte vej med min krop. Jeg havde gener fra en gammel diskusprolaps i lænden, spændinger i ryggen og det ene ben og jeg skånede mig selv under træning og undgik f.eks. helt at løbe. Jeg havde lyst til at prøve om zoneterapi hos Christine mon kunne hjælpe. Det kunne det, og det føltes bare så rigtigt ! Efter nogle gange hos Christine, følte jeg mig i bedre balance og suppleret med fysisk træning blev jeg også gradvis meget stærkere, så jeg i dag er smertefri og tør udsætte min krop for den træning, der er god og nødvendig. Det er virkelig befriende. Jeg vil også gerne fremhæve, at jeg har suppleret zoneterapien med et skyggevejledningsforløb, og har haft nogle utroligt udviklende samtaler med Christine, som har givet mig et langt mere nuanceret perspektiv på mine tanker og min adfærd i relation til forskellige typer mennesker i min omgangskreds. Mit forløb hos Christine har på alle måder været givende for mig, og jeg giver min varmeste anbefaling til dig, der måtte overveje at benytte hendes klinik.

MVH

Mette


Hej Christine.

Min søn gik til nogle tankefelt-behandlinger hos dig i foråret for blandt andet hjemve og natlig vandladning.

I dag er han taget glad og spændt afsted på en uges lejrskole i Berlin, og jeg er sikker på, at de samtaler og behandlinger, som I har haft sammen, har været medvirkende til at han nu ser anderledes lyst på at være væk hjemmefra 🙂

Så den tilbagemelding synes jeg, at du skulle have.

Mange hilsner

Signe


Hej Christine.
Håber du nyder din ferie🌞
Jeg har tænkt på dig mange gange og sendt dig tak i mine tanker😘
Tusind tak fordi du tog mig ind for ferien – og så på din fridag🙈🙏 Det gav mig meget mere ro, og jeg havde faktisk en fin flyvetur og sejltur både ned og hjem😊 Ferien var også rigtig god.
Så tak for dig💐
Kh Nickie

Klient kommer til tankefeltsterapi for hendes flyskræk og frygt for at sejle.

—–

* Jeg kom til Christine efter at være gået voldsomt ned med stress og angst, der kom til udtryk i meget fysiske symptomer. Jeg sov næsten ikke, havde konstante smerter og influenza-følelse i kroppen, jeg kunne ikke bevæge mig hurtigere end i gå tempo, da mit system var så overstimuleret, jeg led af konstant kvalme, mavesmerter og voldsom mavesyre – og havde søgt vidt og bredt for at få hjælp. Det tiltalte mig, at Christine havde en baggrund som sygeplejerske og derfor havde en anden sundhedsfaglig baggrund med sig – og det viste sig også at være det perfekte match. Dog skulle jeg lige overleve de første tre ganges behandling! 🙂 Mit system var så modtageligt, at jeg fik det værre i et par dage efter behandlingen – og når man er helt nede og bide i græsset, er det virkelig svært at acceptere, at man får det endnu værre. Men Christine var god til at lytte og justere behandlingen, så den fjerde gang, begyndte der virkelig at ske noget. Jeg har gået i længere tid hos Christine grundet situationens alvor og hun har været en fantastisk sparringspartner i forhold til at koordinere min behandling i forhold til lægens og psykolog/psykiaters anbefalinger. Christine er ikke den første til at anbefale medicin, hvilket for mig, er et stort plus. Men da jeg alligevel måtte ty til medicin har jeg løbende kunne bruges hendes rådgivning på grund af hendes sundhedsfaglige baggrund. Hun har hjulpet med at holde mig på sporet både fysisk og mentalt – gennem både behandlinger og samtaler. Og jeg er imponeret over det engagement, hun viser i den enkelte klient. Christine er ekstremt vidende og hos hende får man ikke blot en behandling, men meget mere, hvis man vil. Hun bakker altid sine behandlinger op med andre gode råd, så man får meget mere en time på langs forærende. Hendes behandlinger har dæmpet min mavesyre og flere års kvalme er væk. Hun var den eneste, der kunne hjælpe mig med at få ro på mit system – og hun kan nærmest ‘instant’ give mig min søvn tilbage, når det hele skrider. Min allervarmeste anbefalinger af Christine. Hun har været den største hjælp i mit forløb.

Mvh Julie

—–

* Efter 1,5 år med kraftige hedeture på grund af overgangsalder og som følge af dette dårlig søvn, bad jeg zoneterapeut Christine Honoré, om at lindre mine symptomer. Jeg fik i alt 6 behandlinger, og allerede ved første behandling, kunne jeg mærke, at det virkede. Efter 6 behandlinger var hedeturene reduceret til en femte del, og jeg kunne igen sove normalt. Christine er et yderst professionelt og varmt menneske. Ved det første møde, satte hun sig grundigt ind i, hvilke symptomer jeg præcis oplevede. Når hun fandt nogle ubalancer i zonerne, fortalte hun hvilke organer, hun behandlede på, og hvad det var hun mærkede. Hun ved meget om hormoners indvirkning i kroppen, og har givet mig råd og vejledning om kost, kosttilskud og motion. Jeg føler mig meget mere rustet til at tage hånd om mig selv, at lytte og acceptere min krop. Det har været meget helende for mig følelsesmæssigt også at have samtaler med hende, som en del af behandlingen. Jeg har fået hjælp til at håndtere bekymringer og tanker der længe har gået mig på. Jeg har fået så meget mere ud af at komme hos Christine, end jeg havde regnet med og giver hende min varmeste anbefaling.

Mvh Birthe

—–

Hej Christine

* Vi har været så glade for at komme hos dig, vi er sikre på, at du kan magi 🙂 Jonas er stort set tør hver nat og vi har derfor ikke brug for næste tid. Tusind tak for denne gang. Mvh Jonas og Rikke

Jonas er 11 år og kommer til zoneterapi da han tisser i sengen. Han har uheld hver nat. Han synes det er svært når han skal sove ude. Han er udredt på børneafdeling, og har prøvet både ringeapparat og medicin uden effekt. Jonas har fået 8 zoneterapi behandlinger over 2 1/2 mdr. 

-----

Kære Christine,

Tak for dine gode behandlinger og uvurderlige støtte igennem en meget svær tid.

*For 4 måneder kom jeg til min første behandling hos dig, efter at have slidt med et kronisk søvnproblem igennem næsten et år. Jeg havde besluttet mig for at kombinere behandling hos ScanSleep med zoneterapi, da jeg for mange år tilbage fik zoneterapi med godt resultat. Allerede ved første besøg følte jeg mig meget veltilpas – din lille fine klinik emmer af ro og ordentlighed, og de små detaljer med en varmepude til nakken, et lille tæppe over benene, et glas vand og den lille skål med mandler giver følelsen af velvære et skub. Du tager dig tid til den gode indledende snak – hvor man kan vende stort og småt – du giver værdifuldt indspil. Du har en utrolig fin måde at balancere mellem at udvise ægte omsorg og samtidig holde et professionelt perspektiv – og udfordre hvor udfordring behøves. Jeg har efterhånden prøvet mange forskellige zoneterapeuter – og jeg husker måske dårligt, men den zoneterapi du giver, rangerer højest hidtil. For mine fødder er det udført med perfekt styrke tryk – og du kommer hver gang hele vejen rundt. Der bliver hver gang skrevet noter for, hvad der arbejdes med – og du følger op efterfølgende. Jeg sover fantastisk efter at have været en tur på din briks – og ofte også under selve behandlingen ! At jeg i dag er raskmeldt og er ganske langt i at fase mig tilbage til normale tilstande, tildeler jeg zoneterapien hos dig en meget stor del af æren for. Vi skal nok ikke blive ved med at ses hver uge – men det er helt sikkert, at jeg bliver ved med at komme hos dig i fremtiden. Du får min krop i balance – og er samtidig ”min kloge kone” !

Kh Pia

——-

Hej Christine.

*Vil blot fortælle at min fødsel forløb helt fantastisk. Han kom helt af sig selv, den 1 maj i uge 41+0. På 4100 gram og 52 cm. Vandet gik om natten, og han kom til verden ved 8 tiden til morgen. Ganske naturlig fødsel, og meget god oplevelse. Lige som jeg havde håbet på, og ønsket mig.
Tak for hjælpen.
Mvh Stine

*Stine henvendte sig til mig da hun var gravid i 37. uge, med sit 3. barn. Hun var bekymret for
den forstående fødsel, da hun måtte sættes igang og der havde været komplikationer ved hendes 2
første fødsler. Stine fik 3 behandlinger.

——-

*”Kære Christine Først og fremmest tusinde tak for hjælpen til Philipas maveproblemer. Fra at have en grædende baby til at have en baby der griner gør en verden til forskel og det er hvad vi har fået. Jeg kontakter Christine da vores datter Philipa har meget ondt i maven når hun skal af med afføring. Hver gang (et par gange om dagen) er det frem med sukkervand, varme klude og masser af trøst indtil hun endelig får skidt. Jeg googlede og googlede hvad kunne man gøre?? og besluttede sammen med min mand at vælge zoneterapi. Det har hjulpet mange andre… Næste udfordring hvem skal man vælge?? Der er masser af uddannede zoneterapeuter og alle jeg spurgte kunne ikke anbefale nogen. Så jeg tog chancen og valgte Christine. Kombinationen af sundhedsplejerske og zoneterapi tænkte jeg måtte være god når man behandler en baby. Og tro mig det var det rigtige valg. Vi blev budt velkommen og efter den indledende snak startede behandlingen. Først og fremmest har zoneterapien i den grad hjulpet. Allerede efter første behandling var der stor forskel og efter 4 behandlinger har Philipa ikke ondt i maven mere og griner nu hver gang hun skal af med afføring. Vi har fået en glad og harmonisk baby, og forældrene bliver dermed også glade… Endvidere har Christine været fantastisk til at hjælpe Philipa og dermed jeg til at få en god rytme både på søvn og spisning. Jeg er sikker på det også hjælper på maven. Christine er utrolig professionel og man er ikke i tvivl om man er i gode hænder. Behandlingen foregår på babyens præmisser og hun tager sig alt den tid der skal til. Snakker og beroliger. Jeg kan varmt anbefale Christine til ALLE mødre med spædbørn der har ondt i maven. Jeg er sikker på hun kan hjælpe, og med Christines professionalisme siger hun fra såfremt hun ikke kan. Næste besøg er for mig selv så jeg kan få styr på de småproblemer jeg render rundt med:-). Du har været en virkelig god zoneterapeut. Tusinde tak. Med venlig hilsen Pia og Philipa”

Philipa var 7 uger da hun kom til mig for 1. gang. Udover at hun blev ked af det, når hun skulle af med afføring, var hun også vågen over mange timer om eftermiddagen. Philipa fik zoneterapi 4 gange over 2 uger. Efter aftale med mor, er mailen lagt ordret ud på min hjemmeside.

——-

Hej Christine,

*For ca 2 år siden startede jeg med zoneterapi mod en bihule/kæbehulebetændelse som jeg havde meget svært ved at komme af med. Den forsvandt efter et par zoneterapi behandlinger, og er ikke vendt tilbage siden.

Jeg blev så glad for dine behandlinger at jeg er fortsat ,- også fordi jeg er i overgangsalderen og har nogle gener som zoneterapien hjælper mig meget med. Blandt andet hjælper behandlingerne mig med at minimere mine humørsvingninger, mine slimhinder er ikke så tørre og min generelle tilstand er meget bedre end før jeg startede. Jeg føler at en time med zoneterapi giver mig ro i kroppen, og efterfølgende mere energi i min hverdag!

Jeg anbefaler alle jeg kender at få behandlinger hos dig!

Venlige hilsener fra

Hanne

——-

*”Hej Christine, Først og fremmest godt nytår! Jeg har ikke “turde” at skrive til dig før nu, for jeg skulle være helt sikker i min sag :0) Du gav Marie den sidste behandling mod kolik lige før jul og det var med lidt nervøsitet jeg lod dig gå på juleferie, men det var der jo ingen grund til. Marie stortrives! Hun pludrer og griner og har det bare så dejligt. Vi har haft en enkelt aften med ondt i maven men det var også efter en hel dag uden noget i bleen. Og det tror jeg også børn uden kolik oplever. Det var dog også langt fra så dramatisk som inden dine behandlinger. Det er en fornøjelse nu. Hun sover ude i sin barnevogn og sover faktisk også næsten igennem hver nat. Er kun oppe en gang for at spise, så nu kan jeg begynde at nyde min barsel. Jeg synes jeg ville give dig en tilbagemelding, for jeg har været SÅ glad for din hjælp. Ikke kun med Marie men også med alle dine gode råd og vejledninger. Jeg skal være den første til at anbefale dig til alle jeg møder på min vej. TUSIND tak for din hjælp og din fantastiske måde at være på. Kærlige hilsener Nicole mor til en glad og veltilpas Marie :0)”

Marie var 5 uger da jeg startede med at give hende zoneterapi. Hun havde mange skrigeture, både om dagen og aften. Det var svært at trøste hende og få hende til at sove. Hun kunne være vågen mange timer af gangen. Marie fik over en periode på 1 måned, zoneterapi ca. 2 gange om ugen. Efter aftale med morer mailen lagt ordret ud på min hjemmeside.

——–

*”Hej Christine, Det går rigtig godt med Elias. Han græder næsten ikke mere, kun når der lige er en bøvs eller prut der lige trykker 🙂 Så det er bare skønt. Han har vist været glad for behandlingerne. Jeg har anbefalet din gode zoneterapi til mit netværk. Jeg takker for behandlingerne, og hvem ved, det kan være vi kommer igen. Ha´ det godt. Mvh Majbritt.”*

Elias var 3 uger da jeg startede med at give ham zoneterapi. Han græd det meste af sin vågne tid, men allermest sidst på aftenen og starten af natten. 
Elias fik over en periode på 3 uger, zoneterapi 4 gange. Efter aftale med mor, er sms`en lagt ordret ud på min hjemmeside.

*  Resultater kan variere fra person til person. Der kan ikke garanteres at behandlingen har resultat