Profil – Zoneterapeut

Christine Honoré
Jeg er uddannet zoneterapeut (RAB godkendt) og tankefeltterapeut og har egen klinik i Virum, nord for København, nu i 10 år. Derudover har jeg en uddannelse som både sygeplejerske og sundhedsplejerske og har arbejdet som dette i mange år. Det giver mig en god baggrund og viden til at forstå sygdomme og ubalancer i kroppen hos både børn og voksne.

Erfaring

Jeg har stor erfaring med at behandle og rådgive forældre og børn, unge og ældre ud fra hver enkeltes behov. Dette senest i mit arbejde i en lægepraksis. Jeg har arbejdet som sundhedsplejerske i 7 år. Endvidere har jeg arbejdet på hospital og i hjemmeplejen en del år. Jeg har et stort hjerte for at arbejde med børn og har selv 3 drenge.

Jeg har rigtig gode erfaringer med zoneterapi. Behandlingsformen går i god tråd med mit holistiske menneskesyn. Jeg synes zoneterapi er en unik helhedsbehandlingsform, da jeg via fødderne går ind og behandler hele kroppen , og fremmer energistrømmene i kroppen.

Filosofi

Jeg tilbyder indimellem at kombinere zoneterapien med tankefeltterapi, for at kunne give en mere helstøbt behandling til de klienter der også har psykologiske problemstillinger at slås med. Negative tanker kan eksempelvis fylde så meget, at de hindrer både ens fysiske og psykiske balance.

Jeg tror på og brænder for at styrke min enkelte klients fysiske og psykiske velbefindende og fremme en sund balance og harmoni i kroppen.