Zoneterapi og migræne

Hovedpine og migræne

Rigtig mange mennesker lider af hovedpine eller migræne. Over 1/3 af befolkningen har spændingshovedpine fra 1-14 dage pr. måned. For nogle er den blevet kronisk, og er oftere end 15 dage pr. måned. Derudover lider 500.000 danskere af migræne, som er en kraftig anfaldsvis hovedpine der varer fra 4-72 timer. Migrænen er ofte ledsaget af flere symptomer som f.eks synsforstyrelser, lysfølsomhed eller kraftig kvalme. I de tilfælde hvor migrænen starter med synsforstyrelser, med aura, er dette et varsel om at migrænen er på vej. Synsforstyrelserne var normalt omkring en halv time og føles som om at patienten er blevet blitzet kraftig i øjnene.  Migræne er mere udbredt blandt kvinder end mænd.

Der er flere kendte sammenhænge som kan forklare hvad der udløser smerten i hovedet. Muskelspændinger i både nakke, kæbe, skulder og ryg kan have stor indflydelse på at hovedpinen opstår. Derudover er der mange andre faktorer, der kan have indflydelse på at hovedpine opstår, så som stress, søvnmangel, uhensigtsmæssig arbejdsstilling, forkert kropsholdning, ubalance i hormonsystemet, medicin overforbrug, ting i din kost, blodsukker ubalance, for lidt væske og motion eller specielle lyspåvirkninger. Nogle lægelige sygdomme, infektioner og traumer skal også medtages.

Zoneterapi migræne behandlingen

Når du kommer for at få behandlet din hovedpine eller migræne med zoneterapi hos mig, indfører du mig i din hverdag med hovedpine/migræne. Eksempelvis hvor sidder smerten, hvor ofte mærker du den, noget der ‘trigger’ smerten, mønster, medicin, søvn, kost, stress m.m. Jeg vil lave relevante test og behandling af dit muskel og nervesystem på krop og fod. Med zoneterapien vil jeg finde og behandle de ubalancer i kroppen jeg mærker på din fod. Jeg vil endvidere give specifikke råd og vejledning om hvad du selv kan gøre for at understøtte behandlingen.

Jeg har rigtig god erfaring med at afhjælpe hovedpine og migræne med zoneterapi, og jeg vil meget gerne hjælpe netop dig, til at få det bedre gennem zoneterapi migræne behandling.