Selve behandlingen med zoneterapi

Min zoneterapi behandling foregår ved trykmassage på føddernes under- og overside. Jeg vurderer fødderne og de enkelte reflekszoners ømhedsgrad og hudens tilstand og danner mig et billede af ubalancens karakter, placering og styrke.

Jeg fører journal over hver enkelt klient, som klienten selvfølgelig er velkommen til at læse. Ved første behandling, hvor journalen startes op, får klienten mulighed for at indfører mig i sine personlige data. Jeg vil bla. spørge til symptomer, sygdomsforløb, medicinforbrug samt undersøgelser og behandlinger. Du vil endvidere blive spurgt, om du tidligere har fejlet noget. Jeg arbejder selvfølgelig under tavshedspligt, og oplysningerne behandles fortroligt. Læs mere om Persondata og Samtykkeerklæring her

Ud fra ovenstående lægger jeg en behandlingsplan i min zoneterapi for den enkelte klient. Udover zoneterapi rådgiver jeg også om kost, vitaminer, urter og en bred vifte af specifikke råd, der kan have relevans til at understøtte og fremme behandlingsresultatet.

Zoneterapien kan også være en del af en helhedsbehandling, hvor tankefeltterapi og/eller skyggevejledning indgår.

Jeg tilbyder endvidere vejledning inden for sundhedspleje om børn og støtte til forældre. Endvidere almen rådgivning ud fra min baggrund som sygeplejerske. Jeg henviser altid til egen læge, når jeg vurdere, der er behov.

Zoneterapi kan ikke erstatte lægelig behandling af sygdomme, men skal ses som et supplement. Har man symptomer på sygdom bør man altid drøfte dem med lægen før man søger alternativ behandling.

Det er på forhånd svært at sige, hvor mange behandlinger der er nødvendige, da det afhænger af problemet og hvor længe man har haft det. Men efter 3-5 behandlinger skal man gerne have en reaktion.