Zoneterapi vandladningsproblemer

Behandling af nattetisseri vandladninsproblemer og enuresis

Jeg har behandlet mange børn og har meget erfaring med børn, der har vandladningsproblemer ( tisser i sengen, nattetisseri). Jeg har haft børn i alderen 5 – 13 år. De fleste er holdt helt op med at tisse i sengen eller har meget få uheld efter 5 – 10 behandlinger med zoneterapi.

I gennemsnit er der 1 – 2 børn i hver 1. klasse har vandladninsproblemer / tisser ufrivilligt i sengen, eller er vådliggere. Så det er et meget almindeligt problem. Desværre er mange børn flove over nattetisseriet og har derfor ikke lyst til at sove ude. Det er vigtigt at de ikke får et skyldkompleks over det. For de kan ikke selv gøre for det.

Zoneterapi vandladningsproblemer behandlingen

Når barnet kommer til første  konsultation hos mig, forklarer jeg barn og forældre om forskellige årsager til at barnet tisser i sengen. Som jo kan skyldes arv, for lidt produktion af det antidiuretiske hormon, blærens rummeevne og søvnen.

Med zoneterapi på barnets fødder kan jeg finde frem til og behandle ubalancerne i barnets krop. Jeg vil have særligt fokus på urinvejene og hormonsystemet.

Det skal være rart for barnet at komme hos mig. Så jeg prøver at skabe så hyggelig og afslappet stemning som muligt. Barnet puttes på briksen, evt. med tæppe, en god bog, højt læsning og afslappende musik. Jeg respekterer at afpasse trykket på fødderne så det er på barnets præmisser.

Min øvrige erfaring med vandladninsproblemer

Jeg har en baggrund som sundhedsplejerske og har arbejdet som dette i 7 år. I flere år var jeg i kommune-ansvarlig for kontakten til børn med enuresis/nattetisseri, altså til de skolebørn og deres forældre,  der ønskede hjælp, vejledning og støtte til nattetisseriet. Jeg har gennem mit arbejde en bred forståelse for enuresis problemet og kender også til mange af de øvrige behandlingsmetoder, der findes og de problematikker som man ofte står overfor som både barn og forældre.